Egy kis adalék a WSOP karkötőről írt bejegyzésemhez, hogy T.j. Cloutier, aki egy - bátran mondhatom - legendás játékos, a 2005-ös World Series of Poker 5000 dolláros No Limit Hold'em versenyén nyert arany karkötőjét tette fel az eBay aukciós áruház oldalaira. Az induló ár 1000 dollár volt, de azóta érkezett egy licit, amely 2999 dollárt ígér ezért a csecsebecséért. A kérdés csak az, hogy vajon Cloutier papa miért akarja eladni ezt a becses ékszert?

Több ismert játékos is érdekesen viszonyul ehhez a trófeához. Doyle Brunson például első két WSOP-sikere után át sem vette, Freddy Deeb pedig - bár átvette -, nem sokra tartotta azt. Voltak azért olyanok is, akik épp ellenkezőleg, egyenesen rajongtak a kapott karkötőért. 2005-ben például a női versenyt egy bizonyos Jennyfer Tilly nyerte és a karkötő átvétele után kijelentette, hogy az fontosabb elismerés számára, mint egy Oscar-díj. A történethez hozzá tartozik, hogy Tilly kisasszonyt már jelölték Oscar díjra korábban.

A WSOP ügyvezetője, Jeffrey Pollack szerint (aki azóta már lemondott erről a pozícióról) a karperec éppen olyan nagy megbecsülést vált ki pókeres körökben, mint a Stanley-kupa a jégkorongban, vagy a Vince Lombardi-trófea az amerikai fociban.

T. J. Cloutier döntésének hátteréről semmit nem tudok, de kíváncsian várom, hogy a három nap múlva lejáró aukción, mennyi pénzért cserél majd gazdát e becses trófea.

Ha lenne pénzetek, ti mennyit adnátok érte? És mi a véleményetek erről az eladásról? Nem szőrnyű? Mi mindannyian úgy szeretnénk egyet nyerni, ő meg eladja... Hmm?


 

Címkék: wsop karkötő

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr761690496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cartman 2010.01.21. 19:44:59

hát nekem úgy tűnik, a link alapján, hogy a 2999 USD az induló ár és még nem volt licitálás.

a 2+2 Fórumon azt írták, hogy nem TJ árulja, mert ő már rég eladta (kellett a pénz, mert sokat veszített sprotfogadásokon...)

gabest1 2010.01.21. 20:33:37

Quantity: [ 1 ] More than 10 available

c{o}ffee 2010.01.22. 06:47:57

Nyilvan penzugyi blama (ami eleg rohej, de azert tudjuk, h milyen a szerencsejatek).

Forintot sem adnek erte. Kupakat sem vasarolok azert mert milyen jol neznek ki. Az ilyet nyerni kell :)
süti beállítások módosítása