Gigászok küzdelme

 2010.02.14. 14:17 MORiARTY

Nagyon jó küzdelem folyik a két rivális, önálló és ráadásul legnagyobb online terem között. A nagyon jót úgy értem, hogy nekünk, játékosoknak nagyon jó, mert mi csak jól járunk. A Full Tilt Poker ugyanis épp ezen a héten és a következőn rendezi az FTOPS XV. versenysorozatát, amelynek főversenyére február 21-én vasárnap kerül sor. Ez egy 500+35 dolláros 2,5 milliós garantált díjazású pókertorna. A PokerStars azonban nem hagyta ennyiben, minden vasárnap szokott lenni Sunday Million (nevéből is láthatóan milliós garantált verseny minden héten), de ugyanezen a napon ez a verseny 4 milliós garantált lesz és mindössze 215 dollár a beülő rá.

Ez persze, mint ahogy írtam is, nekünk, játékosoknak jó, mert 215 dollárért részt venni egy minimum 4 milliós versenyen, az egy nagyon nagy arányú nyereséget feltételez, abban az esetben, ha bekerülünk a fizetős helyekre, vagy akár meg is nyerjük azt, viszont vannak hátulütői is.

Először is aki nem tud vagy akar két versenyen egyszerre részt venni, annak választania kell.

Másodszor, a nagy cápák mindkettő versenyen elindulnak, ami egy kezdő dolgát igencsak megnehezítheti

Harmadszor, a Full Tilt Pokernek nagyon rossz, mert elég valószínű, hogy többen fogják választani a kisebb nevezési díjú, nagyobb nyereménnyel kecsegtető tornát.

Ráadásul a Sunday Million megnyerése mindenképpen nagyobb dicsőség, mint egy FTOPS versenyé, még akkor is, ha az utóbbi egy neves versenysorozat.

Persze nem bocsátom szavazásra a dolgot, de azért érdekelne, hogy vajon a nagyobb nyermény alap és a PokerStars a nyerő kombináció, vagy az FTOPS főversenyének esetleges megnyerése lehet az áhítottabb cél?

 

Akinek persze sok az imént említett versenyek nevezéséhez kellő beülő nagysága, mindegyikre számos szatellitet (selejtező verseny) indítanak sokkal kisebb nevezési díjjal.


 

Címkék: pokerstars full tilt poker

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr881757250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása