A fekete péntek után leálló Full Tilt Poker még mindig nem indult újra, aminek leginkább az az oka, hogy eddig senkinek sem kellett igazán. Túl sok probléma, túl sok tartozás és még több per elé néz a terem új tulajdonosa, ha átveszi az egész "csomagot" ugyanis vagy mindent visz, vagy semmit. most azonban lehet, hogy vevőre talált sokunk kedvenc terme, ami legalábbis reményre ad okot.

A hivatalos közlemény szövegét itt olvashatjátok:

"Dublin, Írország, 2011. szeptember 30. Laurent Tapie, a 'Groupe Bernard Tapie' ügyvezető igazgatója ma bejelentette, hogy kizárólagos megállapodást írt alá a Full Tilt Poker igazgatótanácsával a vállalat és minden hozzá kapcsolódó vagyontárgy megvásárlásáról. 

Ehhez a megállapodáshoz, amely magában foglalja a Full Tilt Poker játékosaink kifizetését szerte a világon, számos feltétel kapcsolódik, az első, hogy kedvező eredménnyel végződnek az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumával folyó tárgyalások, amelyek azonnal megkezdődnek. 

A 'Groupe Bernard Tapie' több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyileg rosszul álló vállalatok megmentésében, több, mint 40 céget vásárolt fel és tett jövedelmezővé. A legismertebb esek közül a sportfelszerelés-gyártó óriás, az Adidas."

Meglátjuk, meglátjuk (a vak is ezt mondta ugye...)

Címkék: groupe bernard tapie ftp botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr43277660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása