Super System 2

 2009.10.25. 12:45 MORiARTY

Doyle Brunson avagy Texas Dolly a pókeres világ legismertebb egyénisége (és valószínűleg a legidősebb is az ismert nevek között). Saját online pókerterme és 10 WSOP karkötője is van, számos más díjjal együtt, melyeket a több tízéves pókerkarrierje során hozott össze.

A Super System 1979-ben jelent meg a Cardoza Publishing kiadásában, természetesen angol nyelven. A megjelenés pillanatában a szerző Doyle Brunson már két WSOP main event győzelmet tudott felmutatni (az egyiket 1976-ban, míg a másikat 1977-ben nyerte meg). A könyv eredeti címe az volt, hogy "Hogyan kerestem több, mint 1 millió dollárt pókerezéssel" ("How I Made Over $1,000,000 Playing Poker").  1979 óta azonban már sok év telt el, és annak ellenére, hogy az eredeti könyv még ma is megállja a helyét, Doyle úgy gondolta, hogy kiegészítésre, továbbfejlesztésre szorul. Így született meg a Super System 2, néhol eltérő tartalommal, néhol pedig kiegészítésekkel.

Nem egyedül írta
 
A könyv nem csupán a ma oly népszerű Texas Hold'em-mel foglalkozik, hanem stratégiai áttekintést ad olyan pókerfajtákról is, mint például a Seven Card Stud, vagy a Triple Draw. Az egyes fejezeteket ráadásul Brunson úgy rakta össze, hogy megkérte az adott pókerfajtában a szerinte legjobb játékost arra, hogy írja meg azt.
 
A könyvben olvasható fejezetek és azok szerzői:
 
- Limit Hold'em - A legjobb nõi pókerjátékosnak tartott Jennifer Harman tollából
- No Limit Hold'em - Ezt a részt természetesen maga Doyle Brunson írta
- Pot Limit Omaha High - Lyle Bernman
- Omaha Eight or Better - Bobby Baldwin
- Seven Card Stud High Low Eight or Better - Todd Brunson (Igen, Doyle papa fia)
- Triple Draw - Daniel Negreanu (az egyik legjobb mai NL Hold'em játékos)
 

Cím: Doyle Brunson: Super System 2. - A póker Bibliája
Méret: 160 x 230 x 50 mm

Oldalszám: 674 oldal
Ára:5 990 Ft
I.A.T. Kiadó

Abszolút mellesleg én tördeltem a könyvet, szóval szerény véleményem szerint még a külcsiny is jó lett, nem csak a belbecs! :)


 

Címkék: könyv tananyag doyle brunson

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr841473671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása