Mennyit adnának érte, ha megtudhatnák, mi jár játék közben a világ egyik legjobbjának, Gus Hansennek a fejében? Ebből a könyvből kiderül! „The Great Dane”, vagyis a zseniális dán ebben a könyvében kiteríti lapjait, megmutatja, miért retteg tőle a világ összes pókerjátékosa, és miért imádja minden tévénéző. A védjegyévé vált „fapofa”, kivételesen agresszív stílusa, elképesztő blöffjei számtalan rajongót - és dollármilliókat - szereztek neki világszerte.

Akadnak persze olyanok is, akik nem kedvelik, de egy dolgot mindenki elismer: Gus Hansen tudja, hogyan kell nyerni, méghozzá sokat! Évek óta a világ legjobb profi pókerjátékosainak egyike. Mindenki le akarja győzni, de eddig csak nagyon keveseknek sikerült, még a legnagyobb „pókerzsenik” is tartanak tőle. Rengeteg versenyt megnyert,ezek közül az egyik legrangosabb a 2007-ben megnyert Aussie Millions bajnokság volt. A versenyen 747 játékost maga mögé utasítva végzett az első helyen, és ezzel 1,2 millió dollárt kasszírozott.

A siker után a „Madman” (vagyis „Eszelős”) becenévre is hallgató játékos úgy döntött, az egész világot megismerteti a félelmetes „Gus Hansen-stílussal”. A könyvben Gus az összes, azaz mind a 329 (!) általa megjátszott leosztást elemzi, kivételes lehetőséget nyújtva ezzel arra, hogy bepillantsunk egy zseni gondolkodásmódjába. Ezeket a leosztásokat a már szintén általa megismertetett módszerrel, egy állandóan nála lévő diktafonnal felvéve tudta később leírni és elemezni.

Fantasztikus könyv, én magam is többször elolvastam már. Ajánlom mindenkinek.

 

A könyvet az KELLY KIADÓ adta ki.


 

Címkék: könyv gus hansen tananyag

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr731561885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cartman 2009.12.01. 20:59:06

A fordítás jó? Csak azért kérdezem, hogy magyarul vegyem meg vagy angolul...
süti beállítások módosítása