Na nem, nem fogom ott kezdeni, hogy egy pár két pár stb. Erre rengeteg oldal van és meg lehet találni egy egyszerű keeséssel, de hogy ne kelljen keresni, itt van egy link a magyar PokerNews -ra és a PókerAkadémia oldalára. Úgy gonolom, hogy ezekből már rá lehet jönni, hogy hogy is működik a póker, de a Texas Hold'em pókert a VideoSmart online portál segíségével streaming video formátumban is megtekinthetitek, ezeken én - el kell ismernem, ogy néhol pici hibákkal és elég amtőr móon - mondom bele a kamerába a Texas Hold'em póker szabályait. Egyelőre 8 rész van kész, amely nem mindent mond el, de az alapok elsajátításához teljesen megfelel. A linkek és ezeknek a videoknak a segítségével mindenképpen meg lehet tanulni az alapokat, de azét ajánlom figyelmedbe a jobb oldalon fent olvasható idézetet, amelyet a póker nay "öregje" Doyle Brunson mondott még régebben. Az az idézet tökéletesen leírja, hogy miért is olyan remek játék a póker.

Az alábbi négy video-t a VideoSmart segítségével vettük fel. Én vagyok látható a felvételeken, ahogy magyarázom a póker szabályait. Nem vagyok egy filmsztár, de azért ezek a videók is segíthetnek a Texas Hold'em szabályainak megértésében. Van még további négy ebből a sorozatból ugyanott és sok egyéb pókeres videót is találhattok, melyek közül lesz, amelyiket még be fogom tenni ebbe a blogba. ♠


A Texas Hold'em szabályai - 1. rész alapok (VideoSmart)


A Texas Hold'em szabályai - 2. rész kezek (VideoSmart)


A Texas Hold'em szabályai - 3. rész lapütközések (VideoSmart)


A Texas Hold'em szabályai - 4. rész a játék menete (VideoSmart)


 

Címkék: video szerencse szabályok tananyag

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr931446604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása