Igen, vannak hátrányai az online pókernek. Bár elég hülyén hangzik ez egy online pókerterem szponzorálta oldalon, de vannak és nekem meg kell említenem őket.

Magányosabb - Az online póker egyik legnagyobb előnye, hogy otthon egyedül, akármikor játszható. Ez a legnagyobb hátránya is. Magányos elfoglaltság. Míg az élő póker társasági esemény.

Hírnév - Az online pókerben elért eredményeket is elismerik és egyre többször vannak hírek arról, hogy egy-egy online profi mennyit nyer itt és ott, de általában becenevek vannak bemutatva és nem saját nevükön. Általában elmondható a játékosokról, hogy szeretnek inkább névtelenségben maradni, maximum a becenevüket lehet megtudni

Bankroll menedzsment - Aki online játszik, nagyon oda kell figyeljen a bankrolljára (a pókerre szánt pénzére), mert ha nem teszi, hamar kifogy. A bankroll menedzsmentet külön oktatják sok helyen.

Internet - ha megszakad az internet játék közben, akkor az épp aktuális versenyről akár ki is eshetsz feltéve, hogy nem sikerül megoldani a problémát. Ez egy élő versenyen nem eshet meg. Fontos tudni, hogy a pénzed biztonságban van, nem kell félned, az internet megszakadásával nem vész el, csak a versenyt nem tudod folytatni, így a beülődet és a lehetőséget veszíted csak el.

Árulkodó jelek - A számítógép előtt ülve nem tudsz felfigyelni semmilyen gesztusra, semmiféle árulkodó jelet nem vehetsz észre, hisz még csak az sem biztos, hogy valaki azért "gondolkodik" olyan sokat, mert tényleg gondolkodik, vagy csak levitte a szemetet vagy elvonta valaki a figyelmét. nem tudod beszéltetni sem az ellenfeled, ami egy elég jó módszer amúgy az élő póker közben arra, hogy megtudd, mi lehet ellenfeled kezében.

 

Nem nagy hátrányok ezek, de azért léteznek. Mielőtt elkezdesz játszani, ezekre a hátrányokra is gondolj. Megéri átgondolni.

Címkék: online poker

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr301456143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása