Twittelj te is

 2010.02.12. 11:04 MORiARTY

Az egész ötlet a North American Poker Tour miatt jutott eszembe, illetve Szilasi Viki miatt, illetve nem is, hanem Gus Hansen miatt, akinek a "Nyílt lapokkal" című könyvét épp most olvasom x-edszer. Hogy tiszta vizet öntsek a pohárba, kezdem elölről. Szilasi Viki, az Everest Poker magyar nagykövete megnyerte a North American Poker Tour 350 dolláros versenyét Las Vegasban a Venetian Casino pókertermében. Ez annyira friss info, hogy még meleg, mert mindez itthoni idő szerint hajnali 5 körül történt. Gratulálok neki mindenképpen, de valójában azért írom ezt le, mert a versenyt végig Twittelte. Persze nem hiszem, hogy két leosztás között írogatott, inkább a szünetekre tippelek, ráadásul nem sok, csak pár kis szösszenet kerül ki, de mégis nagyon jó volt néha olvasni, hogy már csak x-en vagyunk, már chip leader vagyok, már meg is nyertem!

Aztán lefekvés, és előtt elolvasás, mert úgy szoktam és Hansen bácsi könyve került a kezembe (igen, humoros, de elég jól el tudok rajta aludni, igaz, nem azért, mert unalmas). Szóval A könyv olvasása közben jöttem rá, hogy mekkora ötlet lenen, ha egy versenyt végig Twittelném mondjuk az iPhone-ommal. Keresek egy Twittelő alkalmazást és amint egy érdekesebb leosztást látok, vagy akár részt is veszek benne, leírom. Ennek két eredménye is lenne (legalább) először is, később visszaemlékeznem sem kellene a leosztásokra, hiszen a twitteren ott lenne, másodszor pedig, akik követik az én Twittjeimet, azok látnák, melyik döntést hogy hoztam meg és milyen csúnyán szoktam én is kikapni (mint legutóbb egy online versenyen, ahol 3 egymás utáni leosztásban estem ki hár 70/30 illetve 80/20 leosztásnak köszönhetően, természetesen én voltam az esélyesebb),

Arra mindenesetre jó lenne ez a módszer, hogy dokumentáljam részvételem egy versenyen, amit az Unibet Poker Open Budapest-en meg is fogok tenni. Meglátjuk, működik -e és persze ehhez kelleni fog a Wifi, ami nem biztos, hogy mindenhol van ugye.


Címkék: twitter szilasi viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr531751597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása