Mikor elkezdtem írni ezt a blogot, iletve terveztem, hogy majd mit írok, azonnal találkoztam egy dilemmával. Azokat az alapokat, amelyeket én ismerek ileltve amelyeket a televíziós közvetítésekben is rendre elmondanak, írjam -e le vagy ne? Vagyis például legyen erősorrend, meg a Texas Hold'em szabályai stb. vagy ne?

Végül majd meglátjuk, de az tuti, hogy különleges pókerjátékok sorozatot indítok majd, mert a már említett Texas Hold'em és esetleg az OMAHA pókerjátékokon kívül kevesen ismernek többet.

De aki esetleg mégis tanulni szeretne pókerül, annak is van lehetősége online is tanulni. Az első ilyen oldal a Pókerakadémia. Nem linkelhetem be ide, de a keresőbe beírva rá lehet találni egyszerűen. Az oldal telejsen magyar nyelvű és rengeteg oktatóanyag, játékosok bemutatása, hírek és pókeres feladvány is van az oldalon, de ami a legjobban tetszett mindíg is, az a versenybeszámolók és élő tudósítások, melyekben ha nem is az elsők, de mindenképpen vezető helyen voltak és vannak még mindig a fiúk.

Minden kezdő és haladó pókeresnek bátran ajánlom az oldalt, egyszerűen átlátható szerkezete és jó oktatóanyagai, de persze legfőképp a versenybeszámolók sokasága és minősége miatt (ja és ne feledkezzünk el a videó és képtárukról sem).

Címkék: tananyag

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr611470696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bar Kochba 2009.10.25. 12:25:48

Miért nem linkelheted be?
süti beállítások módosítása