Ez az oktató oldal nem csak tanít, hanem közösségi oldal is. Az OPHU-n kívül (melyet a későbbiekben ismertetek majd) talán ez volt az első, oktatással foglalkozó, magyar nyelvű portál. Az oldalt Szilasi Viktória, a magyar médiában sokszor előforduló profi pókeres hölgy indította és tartja fenn, sok száz (ha nem ezer) játékos első lépéseit figyelte és irányította már az iskola segítségével.

Az oldal kevésbé átlátható ugyan és a dizájn is kicsit nyers, de a tartalom bőven felveszi a többi online iskolával a versenyt. Ez az iskola azonban Fórum motort használva oktat és persze ingyenesen teszi ezt. Az ide regisztráló játékos palánták ingyenes élő és online versenyeken vehetnek részt, ahol szintén oktatásokban részesülhetnek. Természetesen vannak feltételei a suli használatának, de ezeket az oldalon olvassa el mindenki maga.
Ezen kívül legerősebb része az oldalnak a blog írók sokasága, ugyanis nem csak Szilasi Viki blogol az oldalon, hanem a többi oktató is és idővel a tanulók is.

A pókerakadémiához képest hátránya az oldalnak, hogy bár hírek vannak az oldalon, de élő közvetítések és interjúk, riportok nincsenek.

Megjegyzem, hogy a logót én készítettem annak idején! Szép nem?

Azt eldönteni, hogy melyik iskolát válasszuk kezdéskor elég nehéz, de a TheFlop.net lég jó választás lehet egy kezdőnek. Haladó játékosoknak azonban már nem ajánlom, mert leginkább a kezdő, kis tétű játékot játszó, új pókeresekre szakosodtak. Nagy előnye az oldalnak az is, hogy angol nyelven is elérhető, ami persze csak az angol nyelvet beszélők szempontjából érdekes.

Címkék: tananyag

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr571470724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása