A Póker Titkai

 2009.11.21. 08:00 MORiARTY

A Póker Titkai Mike Caro, a póker őrült zsenijének könyve az árulkodó jelekről és azok felfedezéséről. Bemutatja azokat a gesztusokat és mozdulatokat, amelyekkel elárulhatjuk lapjainkat vagy észrevehetjük azokat ellenfeleinknél és ezzel előnyre tehetünk szert. Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, de ne feledjük el, hogy pókertudás nélkül nem elég csak ez alapján játszani. Na és az is fontos, hogy az árulkodó jelek nem egyértelmű válaszok a különböző helyzetekben feltett kérdésekre, csak iránymutatásra elegendő elsajátítani felfedezésük művészetét.

Ha komolyan nyerni szeretnénk, és már elsajátítottuk a póker alapjait, kiderül, hogy a nyereségünk abból származik, ha kitaláljuk ellenfeleink lapjait. Testbeszédük olyan titkokat rejt, amelyekről eddig azt sem tudtuk, hogy léteznek! Ez a könyv felfedi a titkokat! Tanuljuk meg, mikor blöffölnek ellenfeleink és mikor nem!

Több mint 170 fénykép és partiról partira haladó példa mutatja be az árulkodó jeleket.

"Mindig jeleket keresünk. Hazudik-e a villanyszerelő? Drogos-e a gyerek? Van-e motor a használt autóban? A pókerben legalább biztosan tudhatjuk, hogy hazudnak nekünk, és csak a mértéke, iránya lehet fontos. Jobb, mint az élet." - Para-Kovács Imre, újságíró, szakkommentátor.

A könyvet az I.A.T. adta ki.


 

Címkék: könyv tananyag mike caro

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr851536711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2009.11.24. 23:53:25

Jézusom, ennek a könyvnek annyira gagyi a tipója, mintha 1986-ban adta volna ki a Sportpropaganda Vállalat!!!
süti beállítások módosítása