Blöffölés. Semmi sem izgalmasabb a pókerben, mint egy nagyszerű blöff! Miközben könnyű a legerősebb kézzel elvinni a kasszát, ahhoz, hogy a leggyengébbel nyerjünk, igazi tehetség kell. Ha klasszis játékosokká szeretnénk válni, meg kell tanulnunk, hogy hogyan és mikor blöfföljünk. Most először itt egy egyedülálló, átfogó könyv, amely megmutatja, hogyan sajátíthatjuk el ezeket a nélkülözhetetlen képességeket.

• ismerjük fel a blöffölési helyzeteket,
• jöhetünk rá, hogy kit nem lehet kiblöffölni,
• érezzünk rá ellenfeleink gyengeségére,
• kivitelezhetünk különböző típusú blöfföket, a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig,
• hitessük el meggyőzően, hogy erős a kezünk,
• fejlesszük játékunkat világklasszisok által végrehajtott híres blöffök tanulmányozásával.

Függetlenül attól, hogy kezdő vagy gyakorlott játékos vagy-e, ez a könyv megmutatja, hogy helyes időzítéssel és technikával hogyan uralkodhatsz ellenfeleid felett gyengébb lapokkal is. Tehát csinálj értéktelen lapjaiból nyerőt – és kezdj el minél hamarabb több pénzt keresni!

A könyvet az EKREN adta ki.


 

Címkék: könyv blöff tananyag

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr951516967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása