Jennifer Tilly a pókeres világ egyik jelentős női szereplőjévé vált, amikor filmes karrierjét otthagyva átigazolt az akkor még jóval kevesebb hírnévvel kecsegtető szerencsejáték világába.

A filmes karrierje ott kezdődött, hogy először szerepet kapott az 1989-ben készült "Azok a csodálatos Baker fiúk" (The Fabulous Baker Boys) című filmben, ahol Blanche Monica-t játszotta. Itt még nem őt jelölték Oscarra, hanem Michelle Pfeiffer-t, de az ő jelölésére sem kellett sokat várni. 1994-ben ugyanis Woody Allen a "Lövések a Broadwayn" (Bullets Over Broadway) című filmjében az egyik mellékszereplő Olive Neal megformálására kérte föl, amit annyira jól csinált, hogy a következő évben kapott is érte egy Oscar jelölést (sajna nem kaptam meg, mert az ugyanebben a filmben szereplő Dianne Wiest-nek ítélték azt oda). Szerepelt még jó pár filmben (például a Pókerpárbaj címűben is, amelyről írtam korábban egy szösszenetet), de ha megkérdezel 10 embert, abból esetleg egy fog tudni valamint ezekről a filmekről és a bennük szereplő színészekről. Ha viszont 10 pókerestől kérded meg, hogy kicsoda Jennifer Tilly, akkor rávágják, hogy pókeres és nyert már WSOP-t is (amikor megnyerte, akkor azt mondta az őt hallgató közönségnek, hogy ennek sokkal jobban örül, mint egy Oscar díjnak).

Most Tilly kisasszony (most épp kisasszony, mert elvált) Phil Laak kedvese, holott utóbbi pókeres híresség nagyjából 15 évvel fiatalabb nála. Tilly ugyanis (bár hölgyek korát nem szoktuk firtatni ugye) már az 5. x ben jár. A kép alapján gondolnád? Az nem rég készült, mármint a rudas kép. Merthogy legutóbb Los Angelesben, Tilly és kedvese elmentek ünnepelni egy bárba és a hölgyemény nem volt rest a táncrúdhoz állni és ott lejteni egy rövidet. Sajna erről videót nem szereztem, mert vagy nincs kint a neten még vagy nem is készült ilyen.

Amiért viszont billentyűzetet ragadtam az az, hogy íme! igazából nem érdekes most, hogy ő pókerezik, és hogy pont egy pókeres blogban jelenik meg, az érdekesség és a fontos az, hogy az, hogy ötven x évesen is ehet jól kinézni, nem kell elhagyni magunkat hölgyeim és bár a manapság található képek között van smink nélküli Tilly is, ahol már kevésbé néz ki jól, de hát lássuk be, ez így van, a smink és a jó ruha mindig is nagy fegyver volt a nők kezében és szerencsére az is marad, mert különben jól kipusztulnánk. Az tuti.



És nálam Jennifer Tilly mindig mellbedobással győz, akkor is, ha nem az én korosztályom.


 

Címkék: világbajnok jennifer tilly

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr661764055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vénkujon 2010.02.16. 22:14:25

én is jól megfúrnám.

kujoon 2010.02.17. 05:00:40

Egy igazi MILF! :D Hehe, kujonok egy rakáson... :D

ocb 2010.02.18. 20:04:42

Múltkor láttam valami rossz pókeres filmben is...
süti beállítások módosítása