Lehet, hogy reklám, de vállalom! Fontos tudni, hogy melyek azok a pókeres könyvek, amelyeket szerintem érdemes elolvasni, sőt, van amelyiket kötelező annak, akinek komoly tervei vannak a pókerrel. Szóval pókerkarrier építők figyelem! Ezt olvassátok!

Legelőször is egy alapművet kell ajánlanom, ami nem is egy alapmű, hanem azonnal három. Dan Harrington és Bill Robertie (utóbbi kétszeres backgammon világbajnok) háromkötetes műve a Hold ’em versenystratégia I., II., és III., megírásával Harrington és Robertie megalkotta A Könyveket a limit nélküli hold ’emről azok számára, akik nyerni akarnak ... méghozzá sokat.

 Dan Harrington

Dan Harrington amúgy felkerült az ez évi Póker Hírességek csarnokának (Poker Hall of Fame) jelölt listájára, amelyre csak olyan férfiak és nők kerülhetnek fel, akik valami nagy dolgot tettek a póker népszerűsítéséért és elismertetéséért. "Action Dan" (ez Harrington beceneve már jó ideje) azzal vívta ki ezt a megtiszteltetést, hogy például elnyerte az 1995 évi Póker Világbajnokság (WSOP) 10 000 dollár nevezési díjú limit nélküli hold ’em versenyének arany karkötőjét és vele a világbajnoki címet, és ő volt az egyetlen játékos, aki 2003-ban (839 induló közül) és 2004-ben is (2 576 induló közül) eljutott a döntő asztalig – a szakértők szerint ez volt a Póker Világbajnokság történetében az eddigi legnagyobb siker. Na és persze azzal, hogy megírta ezeket a könyveket.

Ezt a három kötetes művet egyszerűen mindenkinek el kell olvasnia, aki komolyan gondolja a pókerezést. Sőt nem is elég egyszer elolvasnia őket!

 

A könyveket az EKREN adja ki, a linkre kattintva megnézheted, hogy néznek ki és természetesen az áruk is fel van tüntetve a honlapon.

És ez nem reklám, hanem tény!


 

Címkék: könyv világbajnok tananyag dan harrington

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr931456840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása