Scotty Nguyen nevét sokan ismerik, kimondani azonban keveseknek sikerül. Ha hiszitek, ha nem, kimondva Scotty Winz, aki amúgy a legjobb játékosok közé tartozik és még Magyarországon is járt egyszer, a Miami Pókerklub meghívott vendégeként játszott azzal, aki csak ott volt, de legfőképp Bélabácsival és néhány másik magyar ismert pókerjátékossal ült le egy-két párbajra.

Mára 5, azaz öt karkötőt szedett össze és hivatalos versenyeredménye tíz millió dollár fölött jár, amivel nem tartozik a sereghajtók közé. Az azonban, hogy hogyan nyerte a 2008-as H.O.R.S.E. karkötőjét, az nagyon érdekes és humoros és még szomorú is egyben. Ugyanis tök részeg volt és ez látszott, hallatszott is rajta.


 

Címkék: video

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogbibliaja.blog.hu/api/trackback/id/tr221806877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása